VÌ SAO NÊN CHỌN ĐỒ NGỦ BẰNG VẢI LỤA

v t fashion silk satin suit pajamas b1

WHY CHOOSE SILK PAJAMAS

Làn da phụ nữ mỏng manh và nhạy cảm với những chất liệu thô cứng, nếu đồ ngủ, đồ lót bằng các chất liệu thô cứng sẽ cực kỳ không thích hợp. Sợi hóa học, vải len gây tĩnh điện tiếp xúc trực tiếp với da dễ gây kích ứng da, dẫn đến giảm khả năng miễn dịch và rối loạn thần kinh và chúng không hút mồ hôi, gây khó chịu cho giấc ngủ.

v t fashion silk satin suit pajamas a3

Women’s skin is fragile and sensitive to rough materials, if pajamas and underwear made of rough materials will be extremely inappropriate. Chemical fibers, wool fabrics cause static electricity in direct contact with the skin, which easily irritates the skin, leading to reduced immunity and neurological disorders, and they do not absorb sweat, causing discomfort to sleep.

v t fashion silk satin suit pajamas c3

Vì vậy, khi lựa chọn cho mình bộ đồ ngủ, nên chú ý đến chất liệu vải. Và lụa là lựa chọn hàng đầu để có được những bộ đồ ngủ thoáng khí tốt, không gây kích ứng da, dị ứng và hiện tượng ngứa cho da, giúp bạn thoải mái khi mặc ngủ.

v t fashion silk satin suit pajamas b4

So, when choosing your pajamas, you should pay attention to the fabric. And silk is the first choice to get good breathable pajamas that do not cause skin irritation, allergies and skin itching, making you comfortable to sleep in.

v t fashion silk satin suit pajamas a1

VT-Fashion.

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *